Влада Києва повідомила, коли відкриють рух частково зруйнованим через дощ шляхопроводом

Рух частково зруйнованим через дощ мостом на перетині вулиць Олени Теліги і Кирилівської (колишня Фрунзе) в Києві відновлять 26 липня, у другій половині дня, повідомляє Київська міська держадміністрація.

«Шляхопровід на перетині вулиць Кирилівської і вулиць Олени Теліги повністю закритий для руху. Причиною стало розмиття опор під час сильної непогоди. Відповідне рішення ухвалене під час виїзної комісії міста Києва з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Планується, що рух буде відновлено завтра, 26 липня, у другій половині дня», – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті КМДА у ніч на 26 липня.

Рух транспорту організований за схемою:

у напрямку станції метро «Шулявська»: вулиця Богатирська – вулиця Лугова – вулиця Івашкевича – вулиця Вишгородська – вулиця Сирецька – вулиця Ольжича – далі вулицею Теліги;
у напрямку станції метро «Почайна»: вулиця Ольжича – вулиця Сирецька – вулиця Скляренка – далі проспектом Бандери.

Аномальна злива 25 липня стала причиною часткового руйнування мосту на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської (колишня Фрунзе), повідомили раніше в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій міста Києва.

Читайте також: «Київ – нова Венеція»: як столицю затопило після потужної зливи (огляд)

Йдеться про Кирилівський шляхопровід, частину однієї з головних транспортних артерій Києва – Малої окружної дороги (проходить кільцем з лівого берега на правий через Північний міст, проспект Степана Бандери, вулицю Олени Теліги і далі).

обговорювання новини: